Alternatieve behandelingen

Alternatieve behandelingen

Wilt u behandeling met oosterse invloeden ondergaan, dan kan dat bij een van mijn alternatieve behandelingen.

Bijvoorbeeld :

Osaine Guasha behandeling,

Cryssage behandeling,

Chakramassage,

Oorkaarsbehandeling,

Polariteismassage

Osaine Guasha behandeling

Reinigende en stimulerende gezichtsbehandeling met oosterse invloeden. Uitermate ontspannende behandeling waarbij met jadestenen de huid gemasseerd word. Reiniging, mudmask, guasha gezichtsmassage, verzorging.

  • €57,50 (+/- 60 min)

Cryssage behandeling

Deze massage wordt gegeven met verschillende kristalstenen die inwerken op de verschillende chakra’s van het lichaam. Deze massage is voor de schouders, nek, decolleté en gezicht. De kristalstenen die ik gebruik worden in 1ste instantie steeds warmer, en vervolgens weer een beetje kouder, om uiteindelijk te eindeigen met koude bergkristallen. Deze massage werkt op de ontspanning, geeft nieuwe energie, en helpt blokkades in de chakra’s op te lossen.

  • €52,50 (+/- 45 min.)

Chakramassage

Chakra’s zijn energiecentra in het lichaam. Alles wat we meemaken in ons leven beïnvloed onze chakra’s en de balans hiertussen. Er kunnen blokkades ontstaan door heftige emoties waar we ons niet altijd raad mee weten, hierdoor ontstaan psychische klachten en/of lichamelijke klachten.

  • €52,50 (+/- 45 min.)

Polariteismassage

Een massage waarbij het gehele lichaam aan bod komt. Door emoties die misschien niet helemaal verwerkt zijn, stress of drukte kan het lichaam klachten gaan vertonen door blokkades die zich in het lichaam bevinden. De combinatie van diverse massagetechnieken (o.a. shiatsu-, bindweefsel-, ontpanningsmassage) zorgt ervoor dat de balans weer teruggevonden wordt en blokkades opgeheven worden in het lichaam.

  • €85,00 (+/- 90 min.)

Oorkaarsbehandeling

De ontpannende oorkaarsceremonie om het binnenoor, de voorhoofdholtes, en bijholtes te zuiveren is heerlijk om bij weg te doezelen. De totale behandeling bestaat uit een hoofdhuid massage, oormassage en het branden van de oorkaarsen.

  • €57,50 (+/- 45 min.)