– Huidverbeterende gezichtsbehandelingen

Versterk de eigen kracht van de huid met stamcellen!

Wil je de conditie van je huid echt gaan verbeteren dan zijn de onderstaande behandelingen aan te bevelen. Alle behandelingen bieden echt een meerwaarde afgestemd op het huidprobleem, waardoor naast ontspanning het meeste aan huidverbetering uit elke behandeling gehaald kan worden. De productkeuze is uitgebreider met gebruik van serums, en intensieve producten die in gemasseerd worden in plaats van een basis massageolie. Zo bevat een gedeelte van de producten in deze behandelingen stamcellen.

Hoofdbestanddeel van de Skin Renewal Seastem lijn van Osaine is afkomstig van Zeevenkel. Deze plant bevat de kracht van zowel het zoute zeewater, als de kracht van een landplant. Ze bevat dan ook de voedende vitamines A,C en E. Tevens helpt Zeevenkel de aanmaak van collageen en elastine te versterken. De bloedsomloop verbetert en de huid krijgt hernieuwde energie.

Zeevenkel bezit anti-oxiderende, desinfecterende en ontstekingsremmende eigenschappen die zelfs de meest geïrriteerde huid kalmeert. Uit deze plant haalt Osaìne via een bio-reactor stamcellen (oercellen), welke de eigen kracht van de huid op celniveau aanvullen en vernieuwen. UV bescherming De anti-oxiderende werking van deze stamcellen is zo krachtig, dat dit zorgt voor een natuurlijk verweer tegen niet alleen UVA-stralen maar zelfs ook tegen UVB-stralen.


Osaine Guasha behandeling (+/- 60 min) €55,00

(reinigende en stimulerende gezichtsbehandeling met oosterse invloeden. Uitermate ontspannende behandeling waarbij met jadestenen de huid gemasseerd word.)
reiniging, mudmask, guasha gezichtsmassage, serum, verzorging.


Herstellende behandeling (+/- 60 min) €57,50

(uitermate geschikt bij zonnebrand, schaafwonden, laserbehandelingen etc.)
reiniging, lysing, dieptereiniging + healing face mask, korte facelift massage, serum, verzorging.


Intensief reinigende Osaine behandeling (+/- 75 min.) €59,50

(uitermate geschikt voor een huid met veel onzuiverheden)
reiniging, peeling, uitgebreide dieptereiniging, reinigende ampul met de hoogst mogelijke concentratie aan werkstoffen, masker, serum, verzorging.


Basis huidverbeterende Osaine behandeling (+/- 90 min.) €67,50

(een basisbehandeling, gericht op de eerste tekenen van huidveroudering)
reiniging, peeling, dieptereiniging, korte facelift massage, masker, ampul met de hoogst mogelijke concentratie aan werkstoffen per huidtype aangepast, serum, verzorging, 1x kleine behandeling naar keuze.


Osaine CO2 Carboxy behandeling (+/- 75 min) €75,00

(uitermate geschikt om de huid een intensieve boost te geven, zowel voor de jongere als rijpere huid)
reiniging, peeling, korte facelift massage, CO2 Carboxy masker voor hele gezicht, serum, verzorging, 1x kleine behandeling naar keuze.


Extra verzorgende behandeling (+/- 90 min) €75,00

(uitermate geschikt om tekenen van huidveroudering tegen te gaan en intensief te hydrateren)
reiniging, peeling, dieptereiniging, korte facelift massage, strengtening face mask voor het hele gezicht, serum, verzorging, 1x kleine behandeling naar keuze.


Intensief liftende behandeling (+/- 120 min) €90,00

(de meest intensieve behandeling om tekenen van huidveroudering tegen te gaan)
reiniging, peeling, seamud makser + dieptereiniging, nekmassage, serum, liftende massage(40 min.), strengtening face mask, serum, verzorging, 1x kleine behandeling naar keuze.
(Indien gewenst kan het strengtening facemask vervangen worden voor een Co2 Carboxy masker tegen meerprijs van €10,00)Kleine behandelingen

Eerste kleine behandeling €12,95. Daarna elke extra kleine behandeling €8,00 per stuk.

Als uitbreiding bij een gezichtsbehandeling €5,00 per stuk.

 • Epileren
 • Verven wimpers of wenkbrauwen
 • Harsen bovenlip of kin
 • Hand of voetmassage
 • AHA peeling + serum
 • Hoofdhuidmassage
 • Handpakking
 • Collageenvliesmasker voor de ogen
 • Gezichtsmassage met hotstones

Overige uitbreidingsmodules

 • Cryssage bij een gezichtsbehandeling €33,50
 • Wimperlift bij een gezichtsbehandeling €19,50
 • Borstbehandeling bij een gezichtsbehandeling €29,50


Smartpuls huidverbetering bij een gezichtsbehandeling

Intensieve anti-rimpel behandeling met de smartpuls. Door de pulsen die worden afgegeven wordt de huid zelf gestimuleerd om meer collageen aan te gaan maken, waardoor de rimpels verminderen. Door 3 behandelingen te ondergaan met tussenpozen van 4 weken bereik je een optimaal resultaat wat daarna enkel naar behoefte hoeft te worden bijgehouden. Vaak slechts eenmaal per jaar.

Het beste resultaat krijg je door een combinatie met een gezichtsbehandeling zoals de Osaine CO2 Carboxy behandeling te maken. (Maar ook elke andere gezichtsbehandeling zorgt al voor meer resultaat) Door de peeling, bindweefselmassage en het speciale CO2 masker wordt de doorbloeding intensief gestimuleerd waardoor de huid optimaal kan reageren op de pulsen. Bovendien geeft deze gezichtsbehandeling ook een verstevigend resultaat, dus een gouden combinatie met de smartpuls behandeling.

(Ook voor couperose, pigmentvlekken, littekens, vraag hiervoor naar de mogelijkheden.)

 • wenkbrauw tussenstuk €18,75
 • bovenlip €22,50
 • kraaienpootjes €33,75
 • voorhoofd €48,75
 • hele gezicht €71,25
 • Hals €48,75