– Microblading

Elke ochtend wenkbrauwen waar je niet meer naar om hoeft te kijken, het kan dankzij (semi-) permanente make-up met een microblading behandeling.

Microblading is een heruitgevonden en verder ontwikkelde manuele, aziatische pigmentatie techniek. Het verschil tussen deze methode en de permanente make-up methode met een apparaat is dat de hairstrokes bij microblading niet gaan bloeden in de huid en daardoor heel fijn getekend kunnen worden. De haartjes blijven ook altijd fijn in de huid omdat ze niet gaan uitvloeien in diepere huidlagen. Deze techniek maakt sneetjes waardoor de haartjes strakker zijn dan met een apparaat wat met naaldjes werkt. Hierdoor word de huid minder aangetast dan wanneer er met een apparaat gewerkt word. Dit verschil is ook duidelijk merkbaar qua pijn. Microblading is GEEN pijnlijke behandeling.

Je bent altijd van harte welkom voor een gratis intake om je wensen en de mogelijkheden wat betreft het microbladen door te nemen. Maar ik zal hier vast kort uitleggen hoe we te werk gaan. We beginnen altijd met een intake. Hierbij vul je een toestemmingsformulier in en nemen we de risico’s door.

Dan gaan we kijken wat je wilt bereiken en indien nodig tekenen we de wenkbrauwen voor alvorens we gaan microbladen. We brengen in fases de hairstrokes aan. Hiervoor hoeft de huid niet verdoofd te zijn omdat dit GEEN pijnlijke behandeling is. Na maximaal 3 rondes hairstrokes aanbrengen zit de behandeling erop. Uiteindelijk breng ik een beschermingscreme aan en je krijgt verzorging voor thuis met instructies mee. Na 6 weken kun je een nabehandeling inplannen. Deze is bij de prijs inbegrepen. Soms is dat maar voor enkele haartjes her en der extra en soms hebben we nog wat meer werk, dat maakt verder niet uit. We gaan door voor een mooi natuurlijk eindresultaat!

Hoelang je vooruit kunt met de behandeling verschilt van persoon tot persoon. Gemiddeld worden nabehandelingen om het mooi in vorm te houden tussen de 1-3 jaar gepland. Indien je binnen 1,5 jaar terug komt voor een nabehandeling betaal je een gereduceerde prijs. Ook voor klanten die eerder elders hun wenkbrauwen hebben laten zetten hanteren we een kortingstarief.


Hairstrokes wenkbrauwen eerste keer €295,00


Nabehandeling binnen 1,5 jaar €95,00

(uitsluitend voor klanten die eerder bij Totally Beautiful behandeld zijn)


Nabehandeling na 1,5 jaar afhankelijk van de staat van de wenkbrauwen v.a. €150,00

(ook mogelijk voor klanten die eerder elders behandeld zijn)


Portfolio op de website volgt nog, maar je kunt mijn werk op mijn facebookpagina al wel zien.