– Permanente make-up

Elke ochtend wenkbrauwen waar je niet meer naar om hoeft te kijken, het kan dankzij (semi-) permanente make-up met een microblading behandeling. Of een eyeliner die je ogen altijd net dat beetje extra laten stralen of je lippen net een tikje voller dankzij een behandeling met microtapping.

Microblading is een heruitgevonden en verder ontwikkelde manuele, aziatische pigmentatie techniek. Het verschil tussen deze methode en de permanente make-up methode met een apparaat is dat de hairstrokes bij microblading niet gaan bloeden in de huid en daardoor heel fijn getekend kunnen worden. De haartjes blijven ook altijd fijn in de huid omdat ze niet gaan uitvloeien in diepere huidlagen. Deze techniek maakt sneetjes waardoor de haartjes strakker zijn dan met een apparaat wat met naaldjes werkt. Hierdoor word de huid minder aangetast dan wanneer er met een apparaat gewerkt word. Dit verschil is ook duidelijk merkbaar qua pijn. Microblading is GEEN pijnlijke behandeling.

Microtapping is een vervolg op de al enige tijd populaire microblading behandeling. Bij microbladen worden slechts haartjes in de huid getekend, bij microblading word pigment gelijkmatig verdeeld over het te behandelen huidoppervlak, er word geschaduwd. Hiermee creeer je bij de wenkbrauwen in plaats van natuurlijk ogende haartjes juist een gepoederde look. Zo lijkt het of je elke ochtend tijd hebt besteed aan de wenkbrauwen. Ook kun je met microtapping heel mooie eyeliners, lipliners of zelfs full lips kleuren.

Je bent altijd van harte welkom voor een gratis intake om je wensen en de mogelijkheden wat betreft permanente make-up door te nemen. Maar ik zal hier vast kort uitleggen hoe we te werk gaan. We beginnen altijd met een intake. Hierbij vul je een toestemmingsformulier in en nemen we de risico’s door.

Bij de 1e behandeling gaan we kijken wat je wilt bereiken en indien nodig tekenen we het te behandelen gebied voor. Zo is het duidelijk wat je wensen zijn voordat we met de permanente make-up aan de gang gaan. Vooral bij wenkbrauwen is dit een erg belangrijke stap, waar ik dan ook uitgebreid de tijd voor neem. We brengen in fases de permanente make-up aan zodat de huid tussendoor de tijd heeft pigment op te nemen. Dit zijn doorgaans ongeveer 3 rondes in 1 behandeling. Als de behandeling klaar is breng ik een beschermingscreme aan en je krijgt verzorging voor thuis met instructies mee.

Na 6 weken kun je een nabehandeling inplannen. Deze is dan ook inbegrepen in de prijs bij alle microtapping behandelingen. Uit praktijk blijkt dat 50% van de klanten bij microblading na 1 behandeling tevreden is met het eindresultaat. Daarom is bij microbladen een nabehandeling NIET inbegrepen.

Hoelang je vooruit kunt met de behandeling verschilt van persoon tot persoon. Gemiddeld worden nabehandelingen om wenkbrauwen mooi in vorm te houden tussen de 1-3 jaar gepland, eyeliners gaan vaak wat langer mee.


Microblading

Hairstrokes wenkbrauwen eerste behandeling €200,00*
Nabehandeling / Bijwerken binnen 1,5 jaar €95,00
(uitsluitend voor klanten die eerder bij Totally Beautiful behandeld zijn)
Bijwerken na 1,5 jaar afhankelijk van de staat van de wenkbrauwen v.a. €150,00
(ook mogelijk voor klanten die eerder elders behandeld zijn)

*let op bij deze prijs is GEEN nabehandeling inbegrepen omdat dit niet bij iedereen nodig zal zijn.


Microtapping

Alle prijzen (behalve bijwerken…) zijn incl. nabehandeling na 6 weken.

Wenkbrauwen gepoederd / ombre €295,00
Bijwerken binnen 1,5 jaar €95,00
(uitsluitend voor klanten die eerder bij Totally Beautiful behandeld zijn)
Bijwerken na 1,5 jaar afhankelijk van de staat van de wenkbrauwen v.a. €150,00
(ook mogelijk voor klanten die eerder elders behandeld zijn)

Eyeliner boven: small €160,00     –      medium €210,00     –     large €270,00
Eyeliner onder: small €140,00     –      medium €180,00
Eyeliner boven + onder 25% korting op onderlijn
Bijwerken eyeliner afhankelijk van de staat van de eyeliner v.a. €95,00

Lipliner uitgeschaduwd €325,00
Full lips €400,00
Extra nabehandeling €75,00 per behandeling binnen 3 maanden na de vorige behandeling
Bijwerken afhankelijk van de staat van de lipliner v.a. € 175,00
Bijwerken afhankelijk van de staat van de full lips v.a. €200,00


Portfolio op de website volgt nog, maar je kunt mijn werk op mijn facebookpagina al wel zien.