SeaStem behandelingen

Versterk de eigen kracht van de huid met stamcellen!

Hoofdbestanddeel van de Skin Renewal SeaStem is afkomstig van Zeevenkel. Deze plant bevat de kracht van zowel het zoute zeewater, als de kracht van een landplant. Ze bevat dan ook de voedende vitamines A,C en E. Tevens helpt Zeevenkel de aanmaak van collageen en elastine te versterken. De bloedsomloop verbetert en de huid krijgt hernieuwde energie.

Zeevenkel bezit antioxiderende, desinfecterende en ontstekingsremmende eigenschappen die zelfs de meest geirriteerde huid kalmeert. Uit deze plant haalt Osaìne via een bio-reactor stamcellen (oercellen), welke de eigen kracht van de huid op celniveau aanvullen en vernieuwen. UV bescherming De antioxiderende werking van deze stamcellen is zo krachtig, dat dit zorgt voor een natuurlijk verweer tegen niet alleen UVA-stralen maar zelfs ook tegen UVB-stralen.

De seastem behandelingen zijn met een totaal andere instelling uit te voeren. De reguliere behandelingen doen aan symptoombestrijding, zorgen dat de huidproblemen aangepakt worden van buitenaf. De seastem producten zorgen dat de basis teruggebracht wordt in oude staat, en de huid dus van binnen uit herstelt, maar dus ook preventief werkt op eigenlijk alle huidproblemen.


Herstellende behandeling (+/- 60 min) €63,50

(uitermate geschikt bij zonnebrand, schaafwonden, laserbehandelingen etc.)
– reiniging, lysing, dieptereiniging + healing face mask, serum, massage, verzorging, 1x kleine behandeling naar keuze.


Verzorgende behandeling met de nadruk op de ogen (+/- 60 min.) €63,50

– reiniging, peeling, dieptereiniging + oogmasker, serum, massage, verzorging, 1x kleine behandeling naar keuze.


Restoring Eye Treatment (verzorgende behandeling met de nadruk op intensieve verzorging voor de ogen) €63,50

reiniging, peeling, remineraliseren + oogmasker, serum, massage, verzorging, 1x kleine behandeling naar keuze.


Osaine CO2 Carboxy behandeling (+/- 75 min) €68,50

reiniging, peeling, korte facelift massage, CO2 Carboxy masker voor hele gezicht, verzorging.


Extra verzorgende behandeling (+/- 90 min) €73,50

– reiniging, peeling, dieptereiniging, serum, massage, strengtening face mask, verzorging, 1x kleine behandeling naar keuze.


Intensief liftende behandeling (+/- 100 min) €88,50
Kuur van 6x intensief liftende behandeling €495,00

– reiniging, peeling, seamud makser + dieptereiniging, nekmassage, serum, liftende massage(40 min.), strengtening face mask, verzorging, 1x kleine behandeling naar keuze.
(Indien gewenst kan het strengtening facemask vervangen worden voor een Co2 Carboxy masker tegen meerprijs van €12,50)


Intensieve peeling van Osaine €127,50

(Uitermate geschikt bij huidproblemen zoals grove huid, vale huid. Bij een volledige kuur zijn de resultaten optimaal ook tegen huidveroudering en vervagen van pigmentvlekken. Vraag de specialiste naar de mogelijkheden en prijzen van een mini kuur van behandelingen of een volledige kuur van 8 behandelingen met bijbehorende producten.)

-reiniging, chemische peeling, collageenvliesmasker voor het hele gezicht, verzorging. Daarnaast is ook de thuisverzorging (miniverzorgingsset; cleanser, make-up remover, tonic, eye cream, day cream + 30 ml. serum aangepast aan huidtype) inbegrepen voor optimaal resultaat van de behandeling.(Zodra je ervoor kiest de kuur te willen vervolgen na de try out behandeling word uiteraard de eerste behandeling verrekend.)


Combi kuur € 800,00

1 chemische peeling behandeling + 5x intensief liftende behandeling in maximaal 12 weken tijd.
De chemische peeling wordt ingezet om een intense start te kunnen maken in de kuur, daarnaast is het van belang dat u thuis het behandelplan ook volgt.

-Bij deze kuur zijn voor optimaal resultaat de producten voor thuisverzorging in de gehele periode inbegrepen (cleanser, tonic, AHA peeling, eye cream, daycream, night cream, serum afgestemd op het huidtype)