Over Totally Beautiful

Ik ben Anouk en ik heb sinds april 2006 mijn eigen schoonheidssalon, Totally Beautiful. Na 6 jaar in huis een salon te hebben gehad is de salon per 21 juni 2012 verhuisd naar een praktijkruimte in het Pieter Eijfhuis te Eindhoven. De salon bevindt zich in een ‘winkelstraatje’ in het pand tussen een kapsalon en een pedicuresalon.

Zelf bied ik ook een diversiteit aan behandelingen aan.

Schoonheidsverzorging

Ik heb een 2-jarige opleiding tot schoonheidsspecialiste en geef diverse gezichtsbehandelingen. Of dit nu is om te ontspannen, of om huidproblemen op te lossen, er zit altijd wel iets voor u tussen. Daarnaast geef ik ook lichaamsbehandelingen zoals massages en bijvoorbeeld het verwijderen van lichaamshaar door middel van harsen.

Nagelstyling

Naast de manicure die tijdens de opleiding schoonheidsverzorging geleerd word heb ik ook trainingen gevolgd die gericht zijn op de producten die ik daarbij gebruik. Door middel van een goede verzorging van handen en nagels kun je heel erg veel resultaat bereiken om van jezelf mooie, gezonde nagels te krijgen. Dus kunstnagels zijn in veel gevallen helemaal niet nodig.

Ik heb ook een 1-jarige opleiding gedaan tot nagelstyliste waarin ik geleerd heb zowel met acryl als met gel te werken. Dus als u vragen heeft over de verschillen kan ik u hierover wel adviseren.

Visagie

Een 1-jarige visagie opleiding heeft geleid tot de kennis van verschillende technieken die gebruikt worden voor een mooi make-up. Voor vele gelegenheden kun je terecht om je eens mooi op te laten maken. Ook zijn er mogelijkheden tot advies.

Alternatieve behandelingen

Op verschillende manieren ben ik in aanraking gekomen met de behandelingen die meer spiritueel getint zijn. Er word aandacht besteed aan chakra’s, kleuren, kristallen en nog veel meer. Deze behandelingen geef ik met de intentie tot meer ontspanning te komen. Voor meer therapeutische begeleiding op dit vlak kun je bij collega’s terecht die hierin meer gespecialiseerd zijn.

Bruidsarrangementen

Na een 2-jarige allround kappersopleiding ben ik gespecialiseerd in de allround styling van bruiden en hun gasten. Speciaal voor deze bijzondere dagen zijn er diverse arrangementen mogelijk waarbij diverse behandelingen gecombineerd worden. Het is uiteraard ook mogelijk voor enkele behandelingen te kiezen.
Workshops

Voor degene die alles willen leren over make-up en/of huidverzorging geef ik ook workshops. Op die manier kun je lekker zelf aan de slag met de verzorging. Ik zal je tips geven en een advies waarmee je ook echt uit de voeten kan thuis. In principe zijn deze workshops vanaf 4 personen, maar wil je alleen of met z’n tweeën een advies/workshop volgen dan kun je altijd even contact opnemen over de mogelijkheden.

Waar je ook voor kiest, uiteindelijk komt alles terug op mijn motto in mijn salon: “Schoonheid komt van binnen, maar mag wel gezien worden.”

Ik hoop je snel te ontmoeten voor een behandeling!

Groetjes Anouk Bijnen – Schampers