– Contact

 

Totally Beautifulpieter-eijffhuis
Anouk Bijnen-Schampers
Pieter Eijffhuis
Herodotusplein 2E
5624 DH Eindhoven

Telefoonnummer: 06-54904775

E-mailadres: info@totallybeautiful.nl

KVK: 17188514
U kunt in salon met PIN te betalen.

Tijdens de behandelingen wordt de telefoon niet opgenomen om klanten alle aandacht te kunnen geven. Als u uw naam en telefoonnummer achterlaat op de voicemail bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

De schoonheidssalon bevindt zich in het Pieter Eijffhuis in de wijk Prinsejagt in Eindhoven. De ingang van het Pieter Eijffhuis bevindt zich aan de zijde van de Tacituslaan. U kunt op de parkeerplaats van het Pieter Eijffhuis parkeren.

Als u via de hoodingang naar binnen gaat, loopt u rechtdoor en vindt u halverwege het “winkelstraatje” de schoonheidssalon.

Indien u in de avonduren de salon bezoekt is de hoofdingang gesloten. Als u voor de deur staat kunt u mij bellen op bovenstaand telefoonnummer en zal ik de deur voor u openmaken.

Direct boeken

Via de site van treatwell kun je direct behandelingen boeken en heb je inzage in de agenda. Ik kan helaas niet garanderen dat dit altijd up to date is, maar het geeft een indicatie.

Contact

Heb je een vraag dank kun je altijd een email sturen aan info@totallybeautiful.nl vermeld hierbij in ieder geval je naam en telefoonnummer dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.