Workshops

Workshops

Tijdens de workshop kunnen artikelen gekocht worden. Het kan zijn dat bepaalde artikelen besteld zullen moeten worden.

– De workshops worden ook gegeven voor minder dan 4 personen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

– Groepen van meer dan 4 personen kunnen de workshops alleen op locatie volgen. Neem contact op voor de mogelijkheden

– Workshops zijn op vele manieren mogelijk. Indien u iets anders in uw hoofd heeft kunt u contact opnemen over de mogelijkheden.

Massage workshop

Prijs inclusief massageolie t.w.v. €19,95 voor thuis. Altijd al zelf willen leren hoe je moet masseren? Om je partner, een vriendin of familielid af en toe te kunnen helpen ontspannen? Dan kun je nu een indivuele workshop boeken. Je zorgt zelf voor een model om te oefenen, en ik ga je letterlijk de fijne kneepjes van het vak leren. We overleggen vooraf welke zone je wilt leren; rug/schouders/nek, voeten/benen of hals/nek/gezicht/hoofdhuid.

  • €75,00 p.p. (+/- 60 min.)

Make-up workshop

Prijs inclusief €20,00 make-up producten uitzoeken. Een individuele workshop zodat ik echt tijd heb om jou te leren wat jij wilt leren. Dat kan zijn een dag make-up, dat kan zijn camoufleren, dat kan zijn smokey eyes maken etc. Jouw wensen staan centraal in deze 1,5 uur.

  • €75,00 p.p. (+/- 90 min.)

Make-up workshop
(4 personen)

Make-up workshop – +/- 3 uur (4 personen) – €40,00 p.p. (prijs inclusief €20,00 make-up producten uitzoeken) Aan de hand van verschillende gelaatsvormen worden diverse technieken aangeleerd om make-up aan te brengen. Ik laat aan de hand van voorbeelden zien hoe je je het beste op kunt maken, maar je gaat het zelf oefenen, zodat je het daarna ook zelf aan kunt brengen! Dit alles is in overleg met wat je zelf mooi vind.

  • €40,00 p.p. (+/- 3 uur.)

Huidverzorging workshop

Prijs inclusief huidverzorgingsset voor thuis t.w.v. €27,50. Ik ga voor iedereen een uitgebreide huidanalyse maken, waarna ik ga doornemen hoe je huid het beste kunt verzorgen. De deelnemers doen bij zichzelf een lekkere behandeling bestaande uit een reiniging, een peeling, en een masker. Bij grotere groepen is het ook mogelijk elkaar te behandelen. En voor degene die het helemaal goed aan willen pakken is het mogelijk de huid een extra oppepper te geven met behulp van een ampul met zeer sterk geconcentreerde werkstoffen. (hier zijn wel extra kosten aan verbonden).

  • €52,50 p.p. (+/- 3 uur.)

Combinatie workshop
(4 personen)

Bij een combinatieworkshop is een van beide workshops volledig, en wordt er of aanvullend een huidanalyse gemaakt, of aanvullend een make-up advies (maar deze aanvulling is zonder behandeling/producten).

  • €10,00 p.p. extra (+/- 4 uur.)